oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Blaxy Girls Sam Dec 27 2008, 22:05 | |
| Cui ii place Blaxy Girls ? DE ce si cum ai ajus la le iubesti muzica ? | |
|
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Blaxy Girls Lun Dec 29 2008, 12:42 | |
| Mie imi place mult! eu am ajuns sa le cunosc melodiile din intamplare. cand schimbam canalele de muzica, am auzit melodia If you feel my love mia placut si am cautat pe net. mai au melodii dragutze dar nu la fel ca melodia lor numarul unu: If you fell my love. cu aceasta melodie au luat locul II pe Kiss TV la un top al melodiilor cele mai bune din anul 2008. | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| |
Sakur@ Boboc
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 34 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 24/01/2009
| Subiect: Re: Blaxy Girls Lun Ian 26 2009, 14:24 | |
| ce pot sa spun,imi plac blaxy girls canta frumos | |
|