| In ce program editati pozele ? | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: In ce program editati pozele ? Dum Ian 11 2009, 11:31 | |
| In ceprogram editati pozele ? Eu le editez in Photo Scape deoarece in acest program ma descurc cel mai bine . Am avut si PhotoShop CS2 trial insa nu prea l-am folosit deoarece nu stiam cum iar cand am invatat a expirat trialul Photo Scape nu este un program chiar atat de prost daca stii cum sa-l folosesti. Uitati o semnatura facuta de mine : https://2img.net/h/oi41.tinypic.com/10oeakl.jpg E nereusita insa... | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Dum Ian 11 2009, 11:55 | |
| eu folosesc photoskaepul,dar eu cred ca semnatura ta e frumoasa | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Dum Ian 11 2009, 11:59 | |
| Multumesc , nu prea ma ocup eu cu asa ceva insa... | |
|
| |
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Dum Ian 11 2009, 12:22 | |
| Sigul e frumos, imi place^^ Si, eu folosesc Photo Shop...Il am pe toata viata calculatorului Mi se pare un program bun, dar foaarte complicat-.- Abea, cu greu am facut sigul care il am la semnatura... | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Ian 17 2009, 11:19 | |
| | |
|
| |
Sakur@ Boboc
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 34 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 24/01/2009
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Ian 24 2009, 12:07 | |
| pai eu editez pozele in photoshop,dar am votat cu photoscape pentru ca photoshop nu-mi prea place,apropo frumoasa semnatura Denisa_Will! | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Dum Ian 25 2009, 13:45 | |
| Sakur@,daca tot ai photoshop,imi arati si mie de unde se cumpara? | |
|
| |
Yumi Elev la Sheffield
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 24 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Feb 21 2009, 16:47 | |
| Eu editezi pozele in PSP9:PMise pare foarte util si usor de priceput.Cu acest program mi-am facut eu set-ul.[adica avatarul si semnatura] | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Feb 28 2009, 17:04 | |
| eu le editez prin tinypic.com | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Feb 28 2009, 17:36 | |
| cum editezi poze prin tinypic.com? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Feb 28 2009, 17:38 | |
| am incurcat nu e acest site | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Feb 28 2009, 17:44 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? Sam Feb 28 2009, 17:46 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In ce program editati pozele ? | |
| |
|
| |
| In ce program editati pozele ? | |
|