oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Crestere sau in scadere ... Lun Ian 12 2009, 18:46 | |
| fiecare user pune o intrebare cu crestere sau in scadere , urmatorul user raspunde si pune o intrebare urmatorului user .. Incep eu : este in crestere sau in scadere iubirea ta fata de scoala ?? | |
|
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Crestere sau in scadere ... Vin Ian 16 2009, 20:32 | |
| In scadere-.- Este in crestere sau in scadere parerea despre mine? (fii sincer) | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Crestere sau in scadere ... Vin Ian 16 2009, 21:17 | |
| in crestere(eu sunt mereu sincera) Este in crestere sau in scadere parerea ta despre mine? | |
|
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: crestere parerea mea despre tine Sam Ian 17 2009, 17:39 | |
| este in crestere este in crestere iubirea ta fata de un baiat ? | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Crestere sau in scadere ... Sam Ian 17 2009, 17:48 | |
| este in crestere
este in crestere sau in scadere parerea despre prietena ta? | |
|
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Crestere sau in scadere ... Mar Feb 24 2009, 20:38 | |
| in crestere Este in crestere sau in scadere parerea despre Witch | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Crestere sau in scadere ... | |
| |
|