oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: *oanyoany's magazine* Mar Ian 13 2009, 19:00 | |
| Ok , acesta este magazinul meu .. faceti comenzi si eu va voi raspunde .. daca comanda nu se face printr-un reply la acest thread in maxim 3 zile ( peste 1 ) trimiteti-mi un mesaj . Va pot face orice avatar .. totul este sa comandati .. | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: *oanyoany's magazine* Mar Ian 13 2009, 19:09 | |
| - oanyoany a scris:
- Ok , acesta este magazinul meu .. faceti comenzi si eu va voi raspunde .. daca comanda nu se face printr-un reply la acest thread in maxim 3 zile ( peste 1 ) trimiteti-mi un mesaj .
Va pot face orice avatar .. totul este sa comandati .. Intrebare:Cum comandam? | |
|
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Raspunsul intrebarii userului de mai sus Joi Ian 15 2009, 22:39 | |
| Raspuns :Orice se poate comanda printr-un reply la acest thread , iar avatarurile sau semnaturile vor fi puse tot aici ... Pana acum nu am nici o comanda .. | |
|
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: *oanyoany's magazine* Vin Ian 16 2009, 20:23 | |
| T.T , Oanyoany, exista magazinul cu poze, te rog sa imi trimiti prin PM numele magazinului tau, apoi o micutza descriere..si in final, daca ai niste poze si uite asa sa arate PM-ul(pentru toti cei care sunt interesati ): Tilul mesajului privat trebuie sa fie numele magazinului.Exemplu: Oanyonay's Shop O mica descriere: Bine ati venit la magazinul meu, imi comandati poze prin PM, totul discutam acolo.Sper ca o sa am multi cumparatori! Lucrari: www.exemplu.com/123456789/ - Rain, 20 monede, Sig www.exemplu.com/1234567890/ - Rain, 15 monede, Avi Etc, si Oanyoany, te rog, daca vrei magazin, dami PM cu aceste date si o sa inchid acest thread^^ | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: *oanyoany's magazine* Lun Ian 19 2009, 18:06 | |
| mda,vroiam sa-ti zic si eu asta,dar m-am gandit sa las pe seama unui administrator | |
|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: *oanyoany's magazine* Mier Ian 21 2009, 18:11 | |
| Din moment ce problema s-a lamurit voi inchide acest theand . | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *oanyoany's magazine* | |
| |
|