Danutza_Will98 Boboc
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 26 Localizare : in this world Joburi/Distractii : Multee Stare de spirit : Sometimes Happy ^^ Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 23/01/2009
| Subiect: Buna,sunt Dana! Vin Ian 23 2009, 16:06 | |
| Buna ,numele meu este Dana,am 10 ani si sunt din Bacau.Imi place W.I.T.C.H.,Hannah Montana,High School Musical & H2O.Actorii mei preferati sunt Zac,Vannesa,Joe Jonas si Ashley.Din W.I.T.C.H. imi place de Will,apoi Cornelia,Hay Lin,Taranee si Irma .Culoarea mea favorita e mov deschis .Imi place sa merg in excursii,sa stau toata ziula pe internet,sa vb. cu prietenele pe Yahoo sau pe afara.Sunt in clasa a 4-a,iar materia mea favorita e religia,apoi romana si istoria.Dragutz forum,o sa incerc sa fiu cat mai activa .Cam atat am avut de spus,o sa aflati mai multe pe parcurs despre mine .Bye ! | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Buna,sunt Dana! Vin Ian 23 2009, 17:00 | |
| bine ai venit Dana !Sa ai parte de multa distractie aici pe siteul acesta ! | |
|
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Buna,sunt Dana! Sam Feb 28 2009, 13:28 | |
| bine ai venit | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna,sunt Dana! | |
| |
|