| Calitate.Defect.Sfat | |
|
+5Ionutza ada_hay lin Denisa Will baby_girl Daya-Chan 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Calitate.Defect.Sfat Dum Noi 02 2008, 18:52 | |
| Aici spuneti caliatea , defectul si acordati un sfat persoanei de deasupra voastra | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Dum Noi 02 2008, 19:03 | |
| calitate:: sunt o fata sociabila defect:: uneori sunt prea critica | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Dum Noi 02 2008, 19:33 | |
| Nu baby_girl_12 . Trebuie sa spui calitatea, defectul si sa dai un sfat persoanei de deasupra ta Deci tu esti persoana de deasupra mea asa ca : Calitate : sociabila Defect : critica Sfat : Pai nu sunt o buna sfatuitoare dar ... icearca sa nu mai critici asa mult . | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Lun Noi 03 2008, 11:07 | |
| multumesc pentru sfat sfatul meu pentru tine este : sa nu mai fi si tu atat de critica :bounce: | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Sam Noi 08 2008, 19:57 | |
| Calitate : sociabila Defect : nu prea am avut ocazia sa te cunosc asa ca nu stiu ce defecte ai Sfat : no comment nu ma pricep | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Dum Noi 09 2008, 13:50 | |
| Calitate : o buna prietena Defect : vorbesti prea mult ! Sfat : tacerea e de aur ! | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Sam Noi 15 2008, 21:27 | |
| Caliate : o prietena in care poti avea incredere Defect : Esti cam timida Sfat : Indrazneste ! | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Mar Noi 25 2008, 16:55 | |
| Calitate : activa [ asa am observat ] Defect : nu te cunosc si nu pot sa-ti spun Sfat : Fii incontinuare asa cum esti ! | |
|
| |
baby_girl Gardian
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Mar Noi 25 2008, 19:32 | |
| caliatate: esti foarte de treaba defect: nu prea cred ca ai din cate team cunoscut eu sfat: tine-o tot asa si fi in continuare activa! | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Mar Dec 02 2008, 10:05 | |
| Calitate: Esti activa,cel putin pe acest forum ^_^ Defect: Nu te cunosc inca ca sa iti pot daaceasta insusire Sfat: Nu stiu..nu te cunosc.. | |
|
| |
baby_girl Gardian
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Mar Dec 02 2008, 22:28 | |
| calitate: esti o persona de treaba defect: cred ca esti cam timida sau retrasa sfat: continua cam asa numai zi grija pe unde pasesti, sa nu calci stramb | |
|
| |
Yumi Elev la Sheffield
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 24 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Sam Feb 21 2009, 16:37 | |
| Calitate:Esti draguta^_^Dar n-am apucat sa te cunosc cu adevarat-.-" Defect:Ai grija sa numai faci posturi mici Sfat:Incearca sa dezvolti propozitia pe care o formezi:P | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Sam Feb 21 2009, 19:13 | |
| Calitate:Esti simpatica,nici macar nu te cunosc. Defect:Umpic,umpicut esti sensibila Sfat:Fii tu insuti si sa nu renunti niciodata. | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Mar Feb 24 2009, 18:19 | |
| Calitate : prietenoasa din cite am observat Defect : nu te stiu de aceea nu doresc sa iau concluzii pripite Sfat :Viata inseamna CULORI | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Mar Feb 24 2009, 18:41 | |
| Calitate:esti indrazneata Defect:nici eu nu te stiu si habar n-am care e defectul tau Sfat:Fii mereu activa si sa te gandesti la cei din jurul tau. | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat Mar Feb 24 2009, 19:02 | |
| calitate:esti activa defect:din nou nu stiu sfat:daca cineva nu te iubeste asa cum iti doresti asta nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Calitate.Defect.Sfat | |
| |
|
| |
| Calitate.Defect.Sfat | |
|