Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: creatiile mele Sam Mar 21 2009, 18:14 | |
| | |
|
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: creatiile mele Sam Mar 21 2009, 18:32 | |
| sunt foarte frumoase chiar superbe | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: creatiile mele Mar Aug 08 2017, 16:25 | |
| Moooooor, my 2009 editting skills be like Luati de aici chestii proaspete facute de mine pentru blogul meu de Tumblr, chit ca site-ul asta e abandonat de 8 ani de zile. Gif-uri simple: --- Edit-uri random & some kind of manga colorings: BTW, program folosit: Adobe Photoshop CC Si da, stilul tipic Tumblrish pentru chestii de animanga. Cele de tipul asta au succes acolo ^^ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: creatiile mele | |
| |
|