| Joculetul " Adauga un vers " | |
|
+4ada_hay lin Denisa Will baby_girl Daya-Chan 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Joculetul " Adauga un vers " Dum Noi 02 2008, 22:15 | |
| O sa facem o poezie mai lunga unde fiecare va scrie cate un vers.Sa copiati tot ce a scris cel de deasupra!
Mergeam incet inspre poiana | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Lun Noi 03 2008, 11:04 | |
| | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Sam Noi 08 2008, 18:13 | |
| Si-am vazut un animal Edit Daya Chan : [ Te rog sa scrii toata poezia nu doar versul compus de tine ] | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Dum Noi 09 2008, 14:14 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal | |
|
| |
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Dum Noi 09 2008, 15:11 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal Cu o coama lunga | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Dum Noi 23 2008, 19:56 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal Cu o coama lunga Precum o dunga | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Mar Dec 02 2008, 10:05 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal Cu o coama lunga Precum o dunga Care topaia linistit | |
|
| |
baby_girl Gardian
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Mar Dec 02 2008, 21:33 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal Cu o coama lunga Precum o dunga Care topaia linistit Inspre asfintit | |
|
| |
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Sam Ian 10 2009, 21:54 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal Cu o coama lunga Precum o dunga Care topaia linistit Inspre asfintit Si apoi el m-a vazut | |
|
| |
baby_girl Gardian
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Dum Ian 11 2009, 11:38 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal Cu o coama lunga Precum o dunga Care topaia linistit Inspre asfintit Si apoi el m-a vazut Chiar de n-as fi crezut | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " Mar Feb 24 2009, 21:31 | |
| Mergeam incet inspre poiana La mijloc de toamna Si-am vazut un animal Parea a fi un cal Cu o coama lunga Precum o dunga Care topaia linistit Inspre asfintit Si apoi el m-a vazut Chiar de n-as fi crezut A spus ca ma iubeste | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Joculetul " Adauga un vers " | |
| |
|
| |
| Joculetul " Adauga un vers " | |
|