| * Morandi * | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: * Morandi * Sam Noi 08 2008, 18:28 | |
| Morandi este trupa mea preferata si cel mai mult imi place piesa "Angels" pur si simplu o ador . Pe telefonul meu este setata la Ceas Alarma pentru ca este singura melodie care ma trezeste . I love it. Voua va place ? | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: * Morandi * Dum Noi 09 2008, 13:56 | |
| Hmmm Morandi ? Nu stiu ce sa zic , imi place doar Bejulala sau cum s-o scrie . | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: * Morandi * Dum Noi 23 2008, 22:50 | |
| Morandi este printre trupele mele preferate. cel mai mult imi plac piesele "save me" si "angels"(de la cat leam ascultat cred ca data viitoare or sa fuga castile de mine :haha: ). cui ii mai place? | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: * Morandi * Dum Ian 11 2009, 12:08 | |
| hmm..morandi nu stiu nu-mi prea place cum canta | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: * Morandi * Dum Ian 11 2009, 12:12 | |
| La inceput cantau frumos insa acum nu prea mai imi place . Piesele lor m is epar cam fara sens nu stiu de ce . Singurele melodii care imi mai plac sunt Angels si Bejulala sau cum s-o scrie. | |
|
| |
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: * Morandi * Dum Ian 11 2009, 12:31 | |
| Pai, mie imi place la nebunie cum suna melodia Bejuela(sau cum so scrie) Asa, era o trupa dragutza, but now-.- | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: * Morandi * Dum Ian 25 2009, 13:42 | |
| - I-Mikchanz a scris:
- Pai, mie imi place la nebunie cum suna melodia Bejuela(sau cum so scrie)
Asa, era o trupa dragutza, but now-.- mda I-Mikcnanz ai dreptate | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: * Morandi * | |
| |
|
| |
| * Morandi * | |
|