| * Horseland * | |
|
+5[March]* baby_girl Daya-Chan Ionutza Denisa Will 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: * Horseland * Sam Noi 08 2008, 19:13 | |
| Stiti serialul Horseland, ati auzit de el? e de pe minimax, e super tare e despre un regat al cailor si sunt fete care caleresc cu competitii iar fiecare cal e diferit are simblolul lui si cluloarea lui! E super, numa' ce a aparut, si nu e copii mici, cum sunt aproape toate serialelele de pe minimax pe bune! Deci se uita cineva ? | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: * Horseland * Dum Noi 16 2008, 12:25 | |
| Da eu . Imi place foarte mult serialul si m-a facut sa-mi placa calutzii . Preferata mea este Alma . | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: * Horseland * Joi Noi 20 2008, 18:47 | |
| Si mie imi place Horsland si cel mai mult imi place de Alma . | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: * Horseland * Dum Noi 23 2008, 20:49 | |
| Si mie imi place mult, pacat ca ma pot uita doar cand am timp .! | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: * Horseland * Mar Dec 02 2008, 11:03 | |
| Pai...sunt episoade care imi plac,altele care imi displac.Imi plac episoadele din care chiar inveti ceva,insa sunt unele ce pur si simplu sunt absurde... | |
|
| |
...:Moon Angel:... Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 29 Localizare : I am a sweet angel in this big world ^^ Joburi/Distractii : desen , handball Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: * Horseland * Vin Dec 05 2008, 18:57 | |
| Mie imi place HorseLand ... | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: * Horseland * Sam Dec 06 2008, 11:53 | |
| Si mie imi place HorseLand insa nu toate episoadle. Preferatele mele sunt Sara si Molly | |
|
| |
♥♥♥Cute as hell♥♥♥ Boboc
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 26 Stare de spirit : Foarte buna! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: * Horseland * Mier Apr 08 2009, 14:19 | |
| Imi place horselan si imi place Alma si Cloe,care e chiar amuzanta si simpatica si seamana putin cu mine iar Alma e simpatica si desteapta! Nu privesc des caci nu ma uit la minimax des dar imi plac doar unele episoade ca din unele nu am inteles nimik! | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: * Horseland * Sam Feb 06 2010, 17:54 | |
| imi place Horseland si cel mai mult imi place de sarah si will | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: * Horseland * | |
| |
|
| |
| * Horseland * | |
|