ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Pussycat dolls Dum Noi 09 2008, 14:03 | |
| Canta foarte frumos!!! Imi place foarte mult melodia Buttons! Solista este cea mai frumoasa, dar imi mai place si cea cu tenul mai inchis si cu parul blond-saten! | |
|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Pussycat dolls Dum Noi 09 2008, 15:38 | |
| Imi place formatia Pussycat dolls insa nu ma dau in vant dupa ea. | |
|
Miley Cyrus Boboc
Numarul mesajelor : 4 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 10/11/2008
| Subiect: Re: Pussycat dolls Lun Noi 10 2008, 21:07 | |
| dragutza formatie dak ar fi sa ii dau nota, aceea ar fi 9 | |
|
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Pussycat dolls Dum Noi 23 2008, 22:52 | |
| Dragutza formatie. au scos melodii bune dar totusi nu e printre prefelatele mele, ascult melodiile lor doar o data la ceva timp :bounce: :bounce: :bounce: . | |
|
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Nici eu ,,. pot sa zic asa ? Vin Ian 16 2009, 20:38 | |
| mie nu imi plac Pussycat Dolls , o fata de la mine in clasa pe care eu o detest ii place , si de aceea !! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pussycat dolls | |
| |
|