| Ai rezista fara ... | |
|
+5...:Moon Angel:... Hay Lin98 baby_girl happy_kid Denisa Will 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Ai rezista fara ... Dum Noi 09 2008, 15:44 | |
| Eu intreb: "Ai rezista fara catelul tau?"Cel care posteaza dupa mine va raspunde cu DA sau NU...apoi la randului intreaba..ai rezista fara....?
deci./. AI REZISTA FARA NET? | |
|
| |
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Dum Noi 09 2008, 15:47 | |
| Categoric NU . Ai rezista fara Witch Club ? | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Lun Noi 10 2008, 19:26 | |
| nup. ai rezista fara calculator? | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Sam Noi 15 2008, 21:42 | |
| Pai da daca e vorba despre o perioada scurta de timp .. Ai rezista fara scoala ? | |
|
| |
...:Moon Angel:... Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 29 Localizare : I am a sweet angel in this big world ^^ Joburi/Distractii : desen , handball Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Sam Noi 15 2008, 21:47 | |
| NOORMAAL . Ai rezista fara calculator timp de un an ?? | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Dum Noi 16 2008, 12:04 | |
| nuuu ai rezista fara acest site ? | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Dum Noi 23 2008, 20:00 | |
| DEPINDE DE TIMP Ai rezista fara Yahoo Messenger? | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Mar Noi 25 2008, 16:50 | |
| Pai eu m-am obijnuit fara el asa ca da... rezist ...
Ai rezista fara role ? [eu nu ] | |
|
| |
baby_girl Gardian
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Mar Noi 25 2008, 20:00 | |
| da nu prea am mai iesit cu ele ca mi sau stricat ai rezista fara sa poti intra pe calculator? | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Mar Dec 02 2008, 10:02 | |
| Desigur
Ai rezista 0 saptamana singura acasa? | |
|
| |
baby_girl Gardian
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Mar Dec 02 2008, 22:46 | |
| da ai rezista fara calculator 2 saptamanii? | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Lun Ian 12 2009, 20:50 | |
| da ai rezista fara calculator timp de 5 luni? | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... Mar Feb 24 2009, 21:22 | |
| nu ai rezista fara vacanta 5 luni | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ai rezista fara ... | |
| |
|
| |
| Ai rezista fara ... | |
|