Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Modificari recente Mier Noi 12 2008, 17:49 | |
| Hei, dupa cum observati s-au facut unele modificari ^^ . Modificari mai mari vreau sa spun . Stiu ca acum cand veti intra si veti vedea ca Witch Club s-a schimbat veti spune ceva de genul : " Oare am intrat unde trebuia ?" Ei bine, DA ati intrat unde trebuia ! Acesta este noul Witch Club . Speram sa va placa ^^! | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Modificari recente Mier Ian 07 2009, 15:14 | |
| Asa este eu am fost un vizitator odata si am vizitat saitul si era altfel oricum si acum este frumos | |
|
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Nu pot sa zic mai nimic .. Joi Ian 15 2009, 22:43 | |
| Eu sunt de pe 25 decemrie pe forum si nu prea stiu cum era inainte .. dar imi place foarte mult asa cum este !! | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Modificari recente Vin Ian 16 2009, 13:39 | |
| vreau sa admit ca nu multe s-au schimbat | |
|
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: ok , inseamna ca nu este nimic .. Vin Ian 16 2009, 20:12 | |
| cred ca inafara de backround nu s-a mai schibat nimic .. ei bine , este bine ca nu sunt prea multe schibari .. | |
|
Nobume Imai Gardian
| Subiect: Re: Modificari recente Vin Ian 16 2009, 21:07 | |
| - oanyoany a scris:
- cred ca inafara de backround nu s-a mai schibat nimic .. ei bine , este bine ca nu sunt prea multe schibari ..
da ai dreptate,bine ca nu s-au facut multe schimbari | |
|
Nobume Imai Gardian
| Subiect: Re: Modificari recente Mar Aug 08 2017, 16:38 | |
| Aaaand it's still the same. //romgleza vibe | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Modificari recente | |
| |
|