| Bancuri by Ada ^^ | |
|
+6baby_girl oanyoany Daya-Chan Denisa Will Ionutza ada_hay lin 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Bancuri by Ada ^^ Mier Noi 12 2008, 18:01 | |
| Bula cu maica-sa mergeau pe strada la un momendat vede 100 de mii de lei pe jos -Mama pot sa iau bani? -Nu dragule cei pe jos pe jos ramane Mai merg 100 de m si Bula vede pe jos 10000 de lei -Mama pot sa iau banii? -Nu dragule cei pe jos pe jos pe jos ramane Mai merg putin si mama lu Bula pica intr-o gaura de canal si ii zice: -Dragule ajutama sa ma ridic ca mi-am rupt 1 picior si o mana si nu pot sa ies -Imi pare rau mama "cei pe jos pe jos ramane "
Culmea culmilor: asta vara de craciun m-am suit intr-un alun si am mancat la mere de m-am saturat de pere | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Joi Noi 20 2008, 21:38 | |
| Eu stiam ca acolo la bancul cu Bula era ca el merge cu bunica nu cu maica-sa | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Sam Dec 06 2008, 11:37 | |
| Exista mai multe forme , Ionutza | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Sam Dec 06 2008, 11:57 | |
| Asa e , sunt mai multe feluri
Uitati un banc nou : Intre suportei la un meci : - de ce urli asa tare ? tu nu vezi ca ne-au dat 11 m? -ce-ai fi vrut? sa ne dea tot terenul ? | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Dum Dec 21 2008, 19:44 | |
| Hi hi h idragute bancuri | |
|
| |
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Si eu stiam .. Sam Dec 27 2008, 22:12 | |
| Si eu stiam bancul cu Bula .. | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Lun Dec 29 2008, 12:43 | |
| dragutze bancuri .sper sa mai pui! | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Mier Ian 07 2009, 15:07 | |
| imi plac bancurile acestea | |
|
| |
Yumi Elev la Sheffield
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 24 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Sam Feb 21 2009, 16:55 | |
| Sunt foarte haioase bancurile tale,ada_haylin | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Mar Feb 24 2009, 19:12 | |
| Bula asista la un concurs de atletism.
- Tata, astia care alearga, o sa ia toti premii?
- Numai primul dintre ei, fiule.
- Atunci ceilalti de ce mai alearga? | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Joi Feb 26 2009, 14:13 | |
| hi hi hi umpic este amuzant | |
|
| |
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Joi Feb 26 2009, 16:45 | |
| Bula, cite porunci exista? - intreba profesorul.
- Zece, domnule profesor.
- Si ce se intimpla, daca nu respecti una dintre ele?
- Ramin noua... | |
|
| |
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Joi Feb 26 2009, 18:02 | |
| Frumoase bancuri, Ada..si totusi..doina_cornelia..aici sunt bancuri facute de Ada, nu de tine, deschide un topic special cu bancuri facute de tine.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ Joi Feb 26 2009, 18:12 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri by Ada ^^ | |
| |
|
| |
| Bancuri by Ada ^^ | |
|