...:Moon Angel:... Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 29 Localizare : I am a sweet angel in this big world ^^ Joburi/Distractii : desen , handball Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Urasc sa ... Mier Noi 12 2008, 21:34 | |
| Fiecare dintre noi uraste ceva . Deasta am deschis acest theand . Deci , urasc sa : 1.sa spal vasele 2.sa fac curat i camera 3.sa fiu contrazisa [ atunci cand n-am dreptate , desigur ] 4.sa fiu scoasa la tabla la ora de mate 5. minciuna Well cam asta urasc eu , dar voi ??? Astept sa postati ... | |
|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Urasc sa ... Mier Noi 12 2008, 21:39 | |
| Urasc sa ...
1. spal vasele 2.sa fac curatenie in camera 3.sa fiu bombardata de bip-uri atunci cand am treaba 4.sa ma intrerupa cineva cand port conversatia secolului . | |
|
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Urasc sa ... Dum Noi 16 2008, 21:32 | |
| Pai,..urasc mutle lucruri...adica,nu le urasc..Nu imi plac,nu imi place sa le fac...Pentru ca eu consider ca daca urasti pe cineva...ha..deja..
Nu imi place sa fiu de servici la scoala(yac)...ca sa ma cert cu toti ca nu stau in banca,si sa urlu la colegul meu sa stearga tabla si aoleu...E un COSMAAAAR!
Nu imi place(hai k deja aici ma intrec cu gluma.....URASC,na..) O URASC..pe profa de mate! Toata scoala o uraste,mai e si directoare pe deasupra..isi da niste aere,de phhh..si vine in clasa la fara 20,si pleca peste 2 minute...si ne mai da si teme de kare habar n-avem..hehe
Cred ca am inceput cu"Urasc,urasc"..bun..asta e cel mai potrivit cuvant...pentru ca zici..na,nu imi place...dar cand te gandesti ce enervanta e acea persoana...ufff...Asta e cel mai potrivit cuvant,URASC!
Le urasc pe "Cele trei dive din 6B"... Dansatoarele clasei,cantaretele clasei,rockeritzele...deci ..sunt niste aiurite infumurate care habar nu au ce e aia muzica rock,ce e ala dans sau cum se canta o melodie...Cred(ele) ca dak stiu de Metallica si de HIM sunt rockeritzele diavolului..Si fac niste dansuri de faci pe tine de ras ...si ce sa mai zic de melodii..LE URASC!
Sa vedem...ce mai urasc eu... Urasc oamenii zgarciti...yac! Am cateva colege...Cand iti iei ceva bun imediat baga mana in punga "Da,si mie...da si mie" si cand le ceri "Nu..ca nu mai am..na"
Si mai sunt o gramada de chestii pe care le dispretuiesc,sau na,...le urasc...Dar nu imi ajunge postul sa le scriu pe toate ..Urasc lasitatea,urasc infumuratii,fraierii...ufff..multe...o sa mai scriu cand ma mai enerveaza cineva,ca sa simt cat de tare il urasc )) | |
|
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Urasc sa ... Mar Dec 02 2008, 09:40 | |
| Urasc multe lucruri... Imi urasc diriga.Are ceva cu mine si nu ma suporta,deci sentimentul e reciproc.
Urasc handball-ul...imi pare rau pentru jucatorii de handball..insa pur si simplu nu imi place acest sport.Mi se pare violent..
Urasc rochiile/fustele.Blestemat sa fie cel ce le-a inventat. | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Urasc sa ... Sam Ian 24 2009, 18:26 | |
| - [March]* a scris:
- Urasc multe lucruri...
Imi urasc diriga.Are ceva cu mine si nu ma suporta,deci sentimentul e reciproc.
Urasc handball-ul...imi pare rau pentru jucatorii de handball..insa pur si simplu nu imi place acest sport.Mi se pare violent..
Urasc rochiile/fustele.Blestemat sa fie cel ce le-a inventat. sunt de acord cu [March]*,cum spunea ea ca uraste multe lucruri si eu tot asa zic,pentru ca nu le pot insira pe toate,ati zice ca va plictisesc. | |
|
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Urasc sa ... Mier Feb 25 2009, 17:00 | |
| lucrurile pe care le urasc sunt doar 2 1 sa fac curat in camera 2. tata sa ma impuna sa fac curat iar el sa stea la calculator | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Urasc sa ... | |
| |
|