| Scoala | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Scoala Joi Noi 13 2008, 19:22 | |
| Ascultari , lectii, teste ,lucrari de control - intr-un cuvant scoala ... In acest thread despre asta vom vorbi adica despre lucrurile bune si rele la scoala , faze , situatile jenante sau poate amuzante etc ... Ati inteles nu ? Oky ! | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Scoala Sam Noi 15 2008, 21:04 | |
| O faza nasooala la scoala a fost atunci cand am fost practic lipita de banca. Cum a fost : Eram in clasa cand Ionut a aparut . Domna INVATATOARE n-a zis nimic si ma cheama la tabla . Apropo asta s-a intamplat in cls. a 3-a . Asa si ... cand sa ma ridic constat ca sunt "lipita " !!! De guma de mestecat !!! DOAMNA INVATATOARE : Hai Denisa . Ce-ai patit ? Te-ai lipit de banca ? EU : Cam daa.. de guma de mestecat ... Toata lumea radea ... Ma rog intr-un final am reusit sa deslipesc guma de pe uniforma dar toata clasa a ras de mine .
Si o faza amuzanta mai recenta , mai precis acum doua saptamani ... cand m-am blocat la toaleta . Sa va spun cum a fost ... Din pricina faptului ca o incuietoare de la o usa de la toaleta fusese rupta [nici acum nu se stie cine a rupt-o ] scoala a pus alta noua .. dar mai performanta ... In fine, ma duc la toaleta si experimentez incuietoarea [cu toate ca stiam ca scria "NU INTRATI " pentru ca muncitorii nu terminase bine de asamblat incuietoarea ] In fine, intru .. si apoi ... dupa ce termin dau sa deschid usa da' de unde ! Se blocase de noua !! Si incep sa bat cu pumnii in usa cu speranta ca ma va ajuta cineva dar pauza. Clopotelul tocmai sunase si nu mai era nimeni prin preajma . Stau acolo vreo doua minute si apoi incep sa tip : "AJUTOR , AJUUTOOOOOR " Nimeni n-aude. Ce ma fac ? Cine m-a pus sa intru aici ? Dupa un sfert de ora iata si muncitorii veniti sa-si termine treaba . Eu cum aud pasi ... incep iar : Ajutor m-am blocat . Scoteti-ma de-aici ! Nu mai spun ca din cauza mea usa a fost sparta , noroc ca nu trebuie s-o platesc deoarece muncitorii au zis ca oricum trebuia schimbata CE NOROC ! Mda.. noroc si atunci cand toata lumea radea de mama focului de mine... :lol: | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Scoala Dum Noi 16 2008, 11:56 | |
| Oau Denisa *_* . Nu pot sa cred ca ti s-a intamplat asta :lol: Tare amuzanta faza .. | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Scoala Lun Noi 17 2008, 19:19 | |
| Bine macar ca nu a trebuit sa platesti usa | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Scoala Mier Noi 19 2008, 15:03 | |
| Asa este , daca mai plateai si usa... | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Scoala Mar Dec 02 2008, 09:24 | |
| Presupun ca se intapla destul de multe peripetii la scoala,si tu ai luat parte la una Eu la scoala am probleme cu toti profesorii,mai ales cu diriga ce ma scoate din minti.Mi-a facut zile pfrpipte anul trecut zicand ca nu sunt o eleva cum trebuie si ca am alte preocupari insa la final tot am luat premiul I,in potriva celor vrute de ea. Acum a venit si vremea mea,si ii fac eu ei zile fripte,ca sa zic asa.A turbat in prima zi dintr-a 6-a cand m-a vazut cu pirce si cu bretonul roz,ce bine m-am simntit :lol: Cu colegii,nu e mare diferenta.Eu nu ma inteleg cu ei..sau mai bine zis nu ma mai inteleg.In clasele I-IV eram cu totii prieteni buni,acum...vremurile au trecut si eu m-am schimbat,asa cum s-au schimbat si ei. | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Scoala Mar Dec 02 2008, 21:18 | |
| Of, scoala asta, uneori e o scapare din plictiseala de acasa, dar mai deseori e un chin, cu toti profesorii care cauta sa tripe la tine si sa dea numei note mici (in special profa de engleza a dat 2, 3 si 4 mai la toata clasa, dra eu nu am luat si poate ma asteapta unul in curand la cat de dementa e ) deci sa va povestesc o faza dureroasa intamplata in urma cu cateva zile : pai avem multi colegi rai( ca sa nu-i injur ), printre ei numarandu-se si Ionut, seful rautatilor. intr-o zi m-am dus la toaleta si a intrat si el chiar daca e interzis, ca doar e toaleta fetelor, dar el intra ca acasa acolo. a inceput sa ude fetele cu apa, asa ca eu mam ascuns intr-un compartiment, cand credeam ca a plecat ca nu se mai auzea tipete de la fete, am deschis usa iar el a impins-o si mi-a invinetit ungia . autch!! nu am putut sa o ating vreo 2 zile ca ma durea groaznic! bine ca cel putin acuma doar a mai ramas putin vanata si ca n-o sa-mi cada unghia. :phuu: ce ma faceam :-n: ? oricum , de un singur lucru ma bucur, ca este un singur baiat mai cu capul pe umeri si e si tare dragutz voua ce vi s-a mai intamplat? | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Scoala Dum Ian 11 2009, 12:46 | |
| Ce nasol Ema. La scoala acum totul merge normal . Adica la noi in clasa e emreu o vesnica veselie . Fie ca suntem ascultati sau nu mai mereu s eiveste ceva care sa ne faca sa radem. Profesorii...sunt unii destul de draguti insa cate unii...Tocmai vineri , la engleza au luat cativa colegi din clasa 4 deoarece au intarziat si cand i-a ascultat habar n-aveau. Cu matematica toata clasa sta prost *_*. Avem niste note... Sunt unii care au doi de 4 si 4 in teza. O.o Eh pana la urma o sa ne descurcam noi . Maine avem prima ora sport si apoi matematica si ne-a dat profu' vreo 7 teoreme de invatat la geometrie si nu mai stiu cate definitii pe la algebra Si la voi tot asa se intampla pe la mate sau numai noi avem cel mai exsigent profesor din lume | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scoala | |
| |
|
| |
| Scoala | |
|