Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Will Dum Noi 16 2008, 21:39 | |
| Se pare ca nu a postat nimeni .. Ok sparg eu gheata
Name : Will ( Wilhelmina) Vandom Data nasterii : 19 ianuarie Zodie : Capricorn Element: Energia Frati/surori : nici unul Materii preferate : biologia si informatica Pasiuni : inotul , computerele si animalele Iubitul : Matt Olsen Culoarea preferata : rosu-violet Animale de casa : un pars ( acum mort ) Adora : obiectele cu broscute ; sa inoate; sa isi fixeze anumite tinte si sa le atinga. Uraste : sa se certe cu mama ei si sa poarte rochii | |
|
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Will Mar Dec 02 2008, 11:05 | |
| Will e preferata mea din serial si reviste.Mis e pare cea mai cu picioarele pe pemant.Stie sa se distreze insa si sa fie serioasa.Are caracter de lider,dupa cum se si observa.
Imi place felul cum se imbraca..modern,sportiv dar totusi comod. O admir din toate punctele de vedere,insa uenori este cam suspicioasa in momente cand nu ar trebui sa fie. | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Will Dum Ian 11 2009, 12:06 | |
| Will cum am spus este preferata mea si este draguta | |
|