Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Cornelia Dum Noi 16 2008, 21:53 | |
| Nume : Cornelia Hale Data nasterii:10 mai Zodie : Taur Element : Pamant Frati/surori : o surioara mai mica, Lilian ( alias maimuta ) Materia preferata : istoria Pasiuni : patinajul artistic Iubit : Caleb apoi Peter Culoarea preferata : verde Animale de casa : Napoleon, un pisoi haios Adora:moda , oglinzile , patinajul Uraste : spatiile inchise , vorbele de duh ( pe care i le mai aminteste Irma din cand in cand ) | |
|
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Cornelia Mar Dec 02 2008, 11:08 | |
| Cornelia a fost preferata mea candva.Insa in timp mi-am dat seama ca e mult prea egoista si nu lasa de la ea.. nu apreciez un astfel de comportament.
Are totusi momente cand e dulce si se comporta frumos cu cei din jur,insa aceste momente sunt rare. | |
|
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: da , conelia Mar Ian 13 2009, 22:26 | |
| si mie imi place de cornelia | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Cornelia Dum Ian 25 2009, 13:38 | |
| corny este draguta,frumoasa,dar in topul meu este pe locul 2 | |
|