| H2o | |
|
+5Nobume Imai [March]* baby_girl Daya-Chan Ionutza 9 participanți |
Care sirena va place mai mult ? | Emma | | 15% | [ 2 ] | Cleo | | 46% | [ 6 ] | Rikky? | | 38% | [ 5 ] |
| Total voturi : 13 | | Inapoi | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: H2o Joi Noi 20 2008, 21:41 | |
| H2O este un serial grozav cu sirene;Cele trei fete obisnuite care abia se cunosc si brusc intra intr-o aventura.In adancul unei pesteri ceva magic se petrece,cand luna est ein pozitia corespunzatoare si le atinge pe cele trei fete,Cleo,emma si Richy acestea obtin puteri fenomenale,si cate o coada de peste transformandu-se astfel in sirene.acesta este doar inceputul aveturii lor,Cleo,emma si Richi obtin si alte puteri,Richy poate sa fiarba apa,cleo s ao miste cum vrea ea prin aer iar Emma poate sa inghete orice bautura.Urmariti in fiecare sambata si duminica la 0ra 16:00,H2o,3 fete obisnuite care isi descopera puterile neobisnuite! | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: H2o Dum Noi 23 2008, 20:03 | |
| Pai eu nu prea ma uit la h2o . N-am prins decat cateva episoade ... insa preferata mea este Emma | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: H2o Dum Noi 23 2008, 20:44 | |
| Imi place mult h2o! am vazut toate episoadele, dar acum e enervant ca da cate o serie noua o data la cateva luni si redifuzeaza iar si iar aceleasi episoade. Preferata mea este Cleo. | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: H2o Lun Noi 24 2008, 18:23 | |
| Asa e baby_girl . Urasc sa vad aceleasi episoade de 10000 de ori | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: H2o Mar Dec 02 2008, 11:01 | |
| E frumos serialul,desi le vad des..mereu cand deshid televizorul pe Jetix hoppa! H2O again Imi placeau la inceput foarte mult,insa am ajuns sa ma plictisesc de ele.Este doar un signur episod ce nu l-am vazut cap-coada,ci doar secvente,acela de ziua lui Louis.. in rest le stiu pe de rost Dintre cele trei fete imi place de Rikki.E cea mai normala dupa parerea mea.Priveste viata dintr-o perspectiva interesanta ^_^ | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: H2o Lun Ian 12 2009, 20:14 | |
| o aleg pe Emma si e frumos serialul | |
|
| |
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Preferata mea .. Joi Ian 15 2009, 22:49 | |
| Preferata mea este Emma , toate mi se par sooper , dar ea este speciala ... Si am o parere buna despre serial , dar nu mai dau episoade noi ( | |
|
| |
Yumi Elev la Sheffield
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 24 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: H2o Sam Feb 21 2009, 16:35 | |
| H2Q, un serial bun^_^[parerea mea]Mie imi place de Cleo.^^Acum cred ca o sa fie sezonul 3.Parca asa am auzit la jetix | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: H2o Sam Feb 28 2009, 17:05 | |
| | |
|
| |
♥♥♥Cute as hell♥♥♥ Boboc
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 26 Stare de spirit : Foarte buna! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: H2o Mier Apr 08 2009, 14:22 | |
| Imi place seralul si imi place Rikky si Clara(in al 3 sezon Emma nu va fi ci va fi clara) | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: H2o Sam Feb 06 2010, 17:56 | |
| | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: H2o Mar Iul 20 2010, 19:41 | |
| ooh,asa de tare ma intristeaza ca Emma nu-i in sezonul 3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: H2o | |
| |
|
| |
| H2o | |
|