| Naruto | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Naruto Joi Noi 20 2008, 21:44 | |
| Deci cred ca multi din voi asti auzit de Naruto.Este animeul meu preferat.Naruto este un baiat puternic si care crede ca destinul unui om nu e scris la nastere si ca daca crezi in tine iti poti schimba destinul.Asta poate si asa e.Poate are dreptate.Adica sigur are dreptate.Personajul meu preferat este insusi Naruto .Iar dintre fete Sakura.Sincer uneori ma cam enerveaza ca se da la Sasuke cu toate ca acesta nu o vrea.Ma rog am vazut ca intr-un episod Gaara o prinde pe Sakura iar Naruto vrea sa o salveze.Si Sasuke era doborat la pamant de catre Gaara si ii spune lui Naruto:"Naruto mori.Nu conteaza.Numa salveaza-o pe Sakura".Poate totusi si Sasuke o iubeste dar nu vrea sa arate asta.Sincer toate personajele imi plac in felul lor.Inca nu s-a aflat finalul la Naruto dar este nasol ca la tv sunt abia la seria 3 iar shippuden care e ultima serie este seria 11 .Sper sa inceapa in curand seria 4 si la tv.Dar le puteti vedea pe net daca va intereseaza.Insa le gasiti cu subtitrare in engleza.Daca aveau subtitrare in romana si eu le stiam pe derost pana acum.Dar noh n-a fost sa fie . | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Naruto Dum Noi 23 2008, 20:47 | |
| Ionutza uite ceva ce avem comun probabil printre multe altele. Naruto este si serialul meu anime preferat. chiar e haios , mai ales boacanele lui Naruto in incercarea lui de a devenii hokaghe. pur si simplu ador serialul . | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Naruto Lun Noi 24 2008, 18:22 | |
| Asa e baby_girl . Si mie imi plac boacanele lui Naruto ^^ | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Naruto Lun Noi 24 2008, 18:31 | |
| Ma bucur ca am gasit pe cineva care are mai aceleasi gusturi ca si mine Ionutza | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Naruto Mar Dec 02 2008, 10:58 | |
| Ma uit ocazional la Naruto .. imi place serialul destul de mult,are o nuanta de dramatism intens dar si de momenta hazli[evident,atunci cand apare Naruto ] Ma uitam pe youtube la ele,de mult,insa nu pe toate..una da 5 nu,una da 5 nu si tot asa...nu intelegeam mai nimic insa imi placea sa il urmaresc pe Naruto in momentele de seriozitate. | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Naruto Dum Ian 11 2009, 12:21 | |
| ce pot spune Naruto e un animeu frumos si ma uit la el | |
|
| |
Yumi Elev la Sheffield
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 24 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: Naruto Sam Feb 21 2009, 16:32 | |
| Ador Naruto A fost primul meu anime.Mie imi place de Hinata si Itachi Sincer, acum nu ma mai uit ca nu mai dau episoade noi:(([pe jetix] | |
|
| |
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Naruto Sam Feb 28 2009, 17:07 | |
| si mie imi place foarte mult de Naruto sunt un fan al acestui anime | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Naruto | |
| |
|
| |
| Naruto | |
|