Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Jurnal Dum Noi 23 2008, 21:55 | |
| Voi aveti jurnal? Eu una am, acolo povestesc tot ce mi se intampla in viata de zi cu zi....un jurnal tine loc unui prieten sau cel putin asa cred , acum vreau sa vad daca si voi aveti unul... | |
|
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Jurnal Dum Noi 23 2008, 21:58 | |
| Si eu am un jurnal. acolo se afla cele mai ascunse sentimente ale mele, intamplarile din fiecare zi si am lipit pana si cele mai reusite desene facute de mine. | |
|
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Jurnal Mar Dec 02 2008, 09:19 | |
| Pot spune ca am avut o colectie de jurnale.Am umplut vreo trei pana acum,insa m-am lasat.Acum imi place sa le recitesc si sa imi aduc aminte de ce am facut in trecut.. sa rad si sa plang petnru greselile facute...
Mi le-a citit fratemiu o data..o saptamana ma cicalit cu tot ce a aflat acolp..dar nah..asa sunt fratii :lol: | |
|
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Jurnal Dum Ian 11 2009, 12:43 | |
| Si eu am un jurnal.Pun aproape toate secretele mele acolo...si desenez...compun...mai multe, dragutza thread^^ | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Jurnal Dum Ian 11 2009, 16:35 | |
| Si eu am un jurnal .Unul cu porcusor si e foarte dragalas . | |
|
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Jurnal Mier Feb 25 2009, 17:03 | |
| eu am jurnal ascuns in casa mama nici nu stie ca am unul | |
|