Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Temeri Lun Noi 24 2008, 18:27 | |
| Fiecare dintre noi are temerile lui . Aici puteti sa vi le spuneti ^^ Nicio problema nu radem de voi ! Temerile mele ar fi : gandacii cum vad unul tip de aude tot blocul ! sa se inchida acest site [ sper sa nu se intample niciodata ] sa fiu scoasa la tabla la romana [ I hate it ] Ei cam atat ^^ Ale vostre care sunt ? | |
|
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Temeri Lun Noi 24 2008, 18:30 | |
| pai mie mie frica de insecte mai ales alea cu multe picioare le detest :oh no: :~: ! | |
|
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Temeri Mar Dec 02 2008, 09:14 | |
| No..mie mi-e frica de intuneric.Mi se pare ca aud zgomote si toate alea.Vad umbre si ma sperii imediat.
De asemenea urasc gandacii de bucatarie.Insa doar pe aia..restul gandacilor sunt draguti in felul lor ^_^ .Am calcat pe unul la o prietena si de atunci nu imi mai trebuie.
POt spune ca "imi este frica" si de anumite cuvinte.Desi pare ciudat,ma apuca fiorii cand aud cuvantul abator,spanzuratoare si miei. Pur si simplu nu le suport. | |
|
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Temeri Vin Dec 05 2008, 21:12 | |
| Pai mie mi-e frica de insecte in primul rand , intuneric si de injectii ... | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Temeri Dum Ian 11 2009, 16:49 | |
| intunericul este frica mea parca mi se pare ca vad fantome si tot felul de umbre am aceasi cauza ca si [March]* | |
|
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Temeri Mier Feb 25 2009, 17:01 | |
| mie imi e frica de paianjeni | |
|