[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Hello,ppl ^_^ Mar Dec 02 2008, 08:52 | |
| Buna ziua,sunt sigura ca ma cunoasteti poate de pe W.Club,asa ca nu este necesara o prezentare foarte consistenta. Ma numesc Smaranda,insa imi puteti spune Anda,am 12 ani si sunt din Onesti. Imi place sa stau afara cu prietenii si eventual sa vizitez magazine sportive. Nu imi place sa mi se spuna ce sa fac sau sa fiu contrazista,insa stiu sa acept situatia.
Daca doriti sa stiti alte informatii,ma puteti intreba ^_^ | |
|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Hello,ppl ^_^ Mar Dec 02 2008, 17:13 | |
| Bun venit , [March]* ! Ma bucur ca te-ai inregistrat pana la urma | |
|
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Hello,ppl ^_^ Mar Dec 02 2008, 21:05 | |
| | |
|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Hello,ppl ^_^ Vin Dec 05 2008, 17:09 | |
| Apropo si eu am locuit in Onesti cand eram mica , dragut orasel ^^ | |
|
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Hello,ppl ^_^ Vin Dec 05 2008, 21:03 | |
| | |
|
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Hello,ppl ^_^ Sam Dec 06 2008, 11:47 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello,ppl ^_^ | |
| |
|