| Salut , numele meu este Oana | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Salut , numele meu este Oana Joi Dec 25 2008, 17:11 | |
| Salut , numele meu este Oan a, dar vreau sa mi se spuna Oany, Oany Oany , am si eu un forum pe Forum Gratuit si as vrea sa intrati pe el : http://allgirls.forumgratuit.ro , userul meu este Amin si ador fetele witch .. :!li!: :!li!: :!li!: , o ador pe Hay Lin .. bye | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Sam Dec 27 2008, 19:24 | |
| | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Dum Dec 28 2008, 17:02 | |
| | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Lun Dec 29 2008, 12:36 | |
| | |
|
| |
I-Mikchanz Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 25 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Functie : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Dum Ian 11 2009, 12:59 | |
| Bine ai venit! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Da , dar am o mica problema .. Lun Ian 12 2009, 18:57 | |
| Am o mica problemutza ... cum va puteti pune semanturi ?? daca imi poate raspunde cineva .. | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Lun Ian 12 2009, 18:59 | |
| pai cand faci un subiect scrie ''Adauga semnatura(semnatura poate fi schimbata din Profil)'' daca iti scri linkul la o semnatura . | |
|
| |
| Subiect: Ms pentru informatie Mar Ian 13 2009, 18:45 | |
| ms pentru informatie , eu sunt obisnuita cu 3xforum este cel mai fain forum , acum ma voi duce la profil si il voi actualiza .. Edit by Daya : Te rog sa nu-i mai faci publicitate forumului tau .Cred ca scrie destul de clar la reguli ca membrii nu au voie sa faca reclama la theand-uri sau la diferite site-uri. | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Mar Ian 13 2009, 19:33 | |
| oanyoany iti spun pentru a mia oara sa nu mai faci reclama la forumul tau . Cred ca scrie foarte clar la reguli ca membrii nu au voie sa faca reclama la theand-uri sau la alte forumuri/site-uri. -.-' | |
|
| |
| Subiect: ok , am inteles Mar Ian 13 2009, 21:20 | |
| am inteles , nu voi mai face reclama .. please iarta-ma .. daca poti .. | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Mier Ian 21 2009, 18:17 | |
| Ok, te cred si te pot ierta ^^ Eu inteleg ca esti noua si am observat ca esti destul de activa. Succes la postat oanyoany ! | |
|
| |
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana Mier Ian 21 2009, 21:06 | |
| Si eu iti zic succes la postat oanyoany ! | |
|
| |
| Subiect: ms foarte mult Mier Feb 04 2009, 20:23 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut , numele meu este Oana | |
| |
|
| |
| Salut , numele meu este Oana | |
|