|
+4...:Moon Angel:... happy_kid Denisa Will Daya-Chan 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Avatarul saptamanii #1 Vin Noi 14 2008, 18:56 | |
| Descriere:trebuie sa creati un avatar cu dimensiunile de aproximativ 200x200 pe tema : fantezie sau innocente Data deschiderii : 14. noiembrie . 2008 Data inchiderii: 20 noiembrie 2008 Premii : Premiul l - set av.+sig cu oricare dintre gardiene Premiul ll - set av.+sig. cu Irma Premiul lll - av. Cornelia Mentiune : poza Hay Lin PUNCTE: 10 1 punct din oficiu 3 puncte pentru detalii, 3 puncte pentru culori, 3 puncte claritate REGULI: 1. Respectati tema! 2. Diminsiunile vor fi de aproximativ 200x200 3. Nu copiati
JURIU: Daya-Chan , baby_girl_12
PARTICIPANTI: Denisa Will , happy kid , ada_hay lin , Hay Lin98 ACEST CONCURS ESTE INCHIS .
Ultima editare efectuata de catre Daya-Chan in Mier Dec 31 2008, 10:48, editata de 7 ori | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Vin Noi 14 2008, 19:09 | |
| | |
|
| |
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Vin Noi 14 2008, 19:12 | |
| | |
|
| |
...:Moon Angel:... Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 29 Localizare : I am a sweet angel in this big world ^^ Joburi/Distractii : desen , handball Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Vin Noi 14 2008, 19:21 | |
| Hey a aparut in sfarsit un concurs. Si ce premii tari ... Ok deci am sa particip insa o s-o fac mai tarziu ... Succes tuturor! | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Vin Noi 14 2008, 19:26 | |
| Dragute creatii Denisa Will si happy kid . Si ....:Moon Angel:.... ai dreptate , in sfarsit a aparut un concurs ^^ Nu am facut asta mai devreme deoarece erati prea putini membrii inregistrati . Bafta tuturor ! | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Vin Noi 14 2008, 19:57 | |
| Ok ma inscriu ... chiar acum ma apuc de facut ... [EDIT] gata am terminat-o . am facut-o pe tema innocente . http://es.tinypic.com/view.php?pic=r7rn1s&s=4 . Cum e ??? Si apropo , Daya daca suntem doar 4 membrii care e inscriem ce facem ? Adica se mai face jurizarea ? | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Sam Noi 15 2008, 18:01 | |
| Frumoase creatii ^^ . Apropo ada_hay lin trebuie sa fie minim 4 participanti [daca mai multi nu se poate ] ca sa putem face un clasament . | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Sam Noi 15 2008, 19:22 | |
| | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Sam Noi 15 2008, 20:39 | |
| Nice ! Va fi o competitie stransa ... | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Sam Noi 15 2008, 21:06 | |
| Hey se pare ca se mai inregistreaza membrii , Super ! Imi place concurenta :lol: :lol: :lol: | |
|
| |
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 29 Localizare : I am a sweet angel in this big world ^^ Joburi/Distractii : desen , handball Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Sam Noi 15 2008, 22:08 | |
| Off .. eu nici acum n-am terminat-o O fac in PhotoShop , si daca vreau sa iasa ceva Cool trebuie sa lucrez mai mult . | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Dum Noi 16 2008, 11:36 | |
| | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Dum Noi 16 2008, 13:36 | |
| Toate avatarele sunt foate nice . Nu ma asteptam sa va iasa asa de bine | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Dum Noi 16 2008, 15:37 | |
| Adevarat baby_girl_12 .Si mie imi plac creatiile . Va fi greu sa decidem cine va fi pe locul l | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Dum Noi 16 2008, 21:59 | |
| | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Lun Noi 17 2008, 19:21 | |
| Are dreptate Ionutza insa ar treui sa te grabesti . | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Mier Noi 19 2008, 15:05 | |
| Heya, ...:Moon Angel:... grabeste-te ! mai e doar o zi | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Joi Noi 20 2008, 18:30 | |
| A venit momentul sa incheiem concursul . ::hug:: Am acordat notele , baby_girl banuiesc ca le va acorda mai tarziu si vom face un clasament dupa ... In acest concurs au participat aproape toti membrii si spre surprinderea mea lucrarile au fost extraordinare . Ca sa nu mai lungesc vorba voi anunta notele . Tin sa mentionez ca avem doua castigatoare care au obtinut locul l . Acestea sunt : ada_hay lin si Ionutza Felicitari !
Asa acum ceilalti ...
Denisa Will : avatarul e dragutel insa mi se pare un pic cam simplu .. Nota : 8 happy_kid : sincera sa fiu cred ca puteai mai mult . Avatarul in sine e dragut dar ai pus frunzele acelea versi care... nu prea dau bine acolo. Nota : 7
Hay Lin 98 : destul de dragut avatarul insa textul acela cu " Innocente" ai fi putut sa-l pui intr-un colt jos nu chiar in frunte . Ma rog e lucrat destul de frumos. Bravo ! Nota : 9
Deci cam astea ar fi notele ... o asteptam si pe baby_girl_12
Ultima editare efectuata de catre Daya-Chan in Joi Noi 20 2008, 19:38, editata de 1 ori | |
|
| |
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Joi Noi 20 2008, 19:37 | |
| Da ati jurizat corect . | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Joi Noi 20 2008, 19:52 | |
| Locul l ?? *_* Nu pot sa cred . Nici nu ma asteptam sa iau locul l ma asteptam la mentiune sau chiar la nimic . In fine ma bucur ^^ Felicitari Ionutzei si celorlalti participanti | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Joi Noi 20 2008, 20:14 | |
| Si eu am luat locul l ? Doamne nici nu ma asteptam ... Felicitari tuturor participantilor ! | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Joi Noi 20 2008, 20:38 | |
| Da si eu cred ca ati jurizat corect . Dar cand primim premiile ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Joi Noi 20 2008, 20:55 | |
| Eh pai se pare ca n-am mai avut timp sa ma inscriu . Nu-i nimic Particip la avatarul saptamanii #2 in caz ca se va mai organiza. FELICITARI Ionutza si ada_hay lin .!!! | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Dum Noi 23 2008, 17:45 | |
| Deoarece baby_girl_12 nu a acordat notele pana acum , voi face clasamentul pe baza notelor acordate de mine . Deci, iata clasamentul : Imi cer mii de scuze pentru ca v-am facut sa asteptati . ***As dori sa-mi dati adresele voastre de messenger pentru a va putea trimite premiile***
Va multumesc pentru intelegere !
Ultima editare efectuata de catre Daya-Chan in Dum Noi 23 2008, 20:58, editata de 2 ori | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 Dum Noi 23 2008, 20:54 | |
| In primul rand, vreau sa-mi cer scuze pentru faptul ca nu am acordat notele dar nu stiu ce sa intamplt si pentru cateva zile nu am mai putut intra pe acest site. Si Daya_Chan foarte buna alegere a locurilor. Felicitari castigatoarelor si spor la lucru in continuare ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #1 | |
| |
|
| |
|