|
+4Hay Lin98 happy_kid Ionutza Daya-Chan 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Avatarul saptamanii #3 Vin Dec 05 2008, 20:35 | |
| Deci se pare ca organizam si avatarul saptamanii #3 . De data aceasta vom avea tema "Mos Craciun "
Data deschiderii : 5.31 . 12.2008 Data inchiderii : 23.01.2009
Tema : Mos Craciun Marimi : Nu sunt fixe dar sa nu depaseasca 200 px Animatii : Da , dar nu sunt obligatorii
Premii
Premiul l : 15 puncte Premiul ll : 7 puncte Premiul lll : 5 puncte
PUNCTAJ [ 10 puncte ]
1. punct din oficiu 3 puncte pentru creeativitate 2 puncte pentru respectarea temei 4 puncte culori [combinatii]
Reguli - Respectati tema - Fiti originali - Nu iscati certuri
Juriu : Daya-Chan, happy kid , Denisa_Will, I- Mikchanz
Participanti : Ionutza , Hay Lin98 , ada-hay_lin, oanyoany Spor la treaba ^^
Ultima editare efectuata de catre Daya-Chan in Sam Ian 10 2009, 21:52, editata de 11 ori | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Vin Dec 05 2008, 21:02 | |
| Yeei sunt prima ! uite avatarul : Hope you like it ! | |
|
| |
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Vin Dec 05 2008, 21:05 | |
| Ai putea sa ma bagi in juriu ? | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| |
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Sam Dec 06 2008, 11:19 | |
| - happy_kid a scris:
- Ai putea sa ma bagi in juriu ?
Da, te pot baga in juriu . Apropo frumoase creatii Ionutza si Hay Lin98 | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Sam Dec 06 2008, 11:21 | |
| Ai putea sa ma bagi si pe mine in juriu sau trebuie sa fie doar 2 membrii ? | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Sam Dec 06 2008, 11:29 | |
| Uite avatarul meu: | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Sam Dec 06 2008, 11:30 | |
| Pai [March]* nu se vede ... | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Sam Dec 06 2008, 11:50 | |
| Ce avatare dragute aveti !!! Am sa fac si eu unul insa mai tarziu ... | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Dum Dec 07 2008, 12:55 | |
| - Denisa Will a scris:
- Ai putea sa ma bagi si pe mine in juriu sau trebuie sa fie doar 2 membrii ?
Da am sa te bag si pe tine . Apropo regula este de maxim 5 membrii in juriu | |
|
| |
[March]* Discipol
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 Localizare : In frigider Stare de spirit : Melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Lun Dec 08 2008, 20:21 | |
| - Denisa Will a scris:
- Pai [March]* nu se vede ...
La mine se vede | |
|
| |
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Joi Dec 11 2008, 18:40 | |
| Si la mine se vede Denisa_Will | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Joi Dec 11 2008, 19:16 | |
| Editat de Daya-Chan Ti-am unit posturile , si pe viitor foloseste butonul de "EDIT" Si la mine se vede Nu se mai inscrie nimeni? Apropo va place avatarul meu ? Eu il adoor :@}-: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Joi Dec 18 2008, 16:22 | |
| Hi!Particip si eu,numai sa ma treceti in lista.Il fac in seara asta |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Vin Dec 19 2008, 10:43 | |
| Deci eu te pun in lista dar sper ca nu ai sa ne lasi balta [March]* ti-ai scos cumva avatarul din concurs ? Daca te-ai suparat deoarece nu t-am bagat in lista scuza-ma doar ca pur si simplu nu am mai avut timp ca sa intru pe forum ... | |
|
| |
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Lun Dec 22 2008, 13:24 | |
| Am zis ca ma inscriu si o fac Off dar cam putini sunt inscrisi iar creatia lui [March]* nu se vede si Dragutzik_Girl2010 nu s-a mai inscris... In fine , uitati creatia mea : | |
|
| |
oanyoany Discipol avansat
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 26 Stare de spirit : *Witch 4 ever * Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: merg si eu la concurs Vin Ian 16 2009, 20:24 | |
| trebuie sa particip si eu .. sper sa va placa imaginea mea | |
|
| |
Denisa Will Vrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Sam Ian 24 2009, 16:45 | |
| Well acum notele. Observ ca la aceasta editie nu au participat multi concurenti but... Notele : Ionutza : Lucrarea ta mi se pare cam simpla Nu stiu c e s-a intamplat deoarece inainte aveai lucrari mai bune dar... Oricum nota : 8 Hay Lin98 : Ei bine si aici observ lipsa efectelor.Ai fi putut alege poze de aceiasi dimensiune daca voiai sa faci gift. Nota: 9 ada_hay lin : Si la tine avatarul este cam simplut . Efecte nu prea observ. Nota: 7 oanyoany : Nu ai facut altceva decat sa iei poza de pe ent si s-o pui aici. Nota 1 Cam astea ar fi notele. am slabe lucrarile pt editia aceasta. | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 Dum Ian 25 2009, 18:25 | |
| Ionutza : Lucrarea ta este cam simpluta asa ca 8 Hay Lin98 ei bine as avea aceleasi comentarii ca si Will_Denisa asa ca am sa dau direct nota. 9 ada_hay lin : Efecte nema doar unul d efapt , dar imi place borderul si efectul glaciare. Nota 8 oanyoany : Ai doar Paint nu-i asa ? Observ ca ai pus niste fulgi de nea care cred ca sunt facuti in paint doar ca marea ta greseala : ai lasa sub forma de wallpaper si nu de avatar. Oricum pt munca pe care ai facut-o 5 Cam astea ar fi notele | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avatarul saptamanii #3 | |
| |
|
| |
|