Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Nr.11/2008 Sam Noi 15 2008, 19:27 | |
| Cum vi s-a parut acest numar ? Mie destul de interesant, mai ales cand Erin si-a regasit fratele! O sa il povestesc putin pe scurt ca sa intelegeti despre ce e vorba!
"Irma se grabea spre scoala pentru ca era un schimb de elevi si fiecare elev de la Shfield trebuia sa ia un alt elev venit din alta parte la el acasa.Din cauza ca ceasul a sunat cu intarziere Irma incepuse sa mearga foarte repede si s-a impiedicat cazand intr-o balta. Cand a ajuns la scoala din fericire s-a intalnit cu Hay Lin care a uscat-o apoi a cunoscut-o pe Erin, eleva care va sta cu ea. Dar Erin nu era tocmai ceea ce parea a fii.Tecla o mintise ca cele 5 gardiene au distrus orasul lor si din cauza lor nu l-a mai putut gasi pe Kader (fratele ei). Aceasta le-a facut pe fete sa se certe datorita puterii magice ai lui Tecla. Cele 5 gardiene au reusit sa o convinga ca ele sunt cele bune si Tecla e rea si apoi l-au gasit pe fratele lui Erin."
Cam asta a fost o mica povestire a acestui numar. | |
|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Nr.11/2008 Dum Noi 16 2008, 21:27 | |
| Se pare ca luna asta am fost " scutita " de prezentarea revistei ! :lol:
Ok , pareri despre acest numar : Pai mi-a placut , chiar foarte mult . M-a impresionat faptul ca Erin si-a regasit fratele si faptul ca desi indoielnica totusi a avut incredere in gardiene . | |
|
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Nr.11/2008 Joi Noi 20 2008, 20:34 | |
| Editat de Daya-Chan Mi-a placut ffff mult acest numar Numarul a fost cool Sa vedem ce se va intampla in nr. urmator :x :x :x Daca nu mai postati inseamna ca nu v-ati cumparat numarul Muhuha eu il am :evil: :evil: :evil: muhahaaa :evil: :evil: | |
|