Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Nr. 10 / 2008 Dum Noi 02 2008, 11:18 | |
| Ce parere ati avut de acest numar ? Mie mi-a placut fiindca a reusit sa emane sentimente peste sentimente , aici vorbind de poveste . Mi-a placut si faptul caci "am vazut" o Irma mai deschisa si zambareata . Un scurt rezumat : Irma i-a 3 note de 4 la franceza si cand ajunge acasa Anna , mama ei vitrega , o intreaba ce e cu notele alea si se supara ... Irma o face o intrusa in familia ei si se duce la baie sa "mediteze" in liniste , suparata. Dar neputand , fiindca Chriss 9 fratele ei mai mic ) nu o lasa sa intre , s-a dus in pod unde a gasit scrisorile care i le trimise-se Anna , tatalui Irmei . Si asa decurge o poveste in care Irma citeste , iar Anna isi aminteste , intamplarile traite de ei doi . Pana la urma Irma ii organizeaza o "petrecere" surpriza la lac impreuna cu gemenele care ii erau cele mai bune prietene . | |
|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Nr. 10 / 2008 Sam Noi 08 2008, 17:15 | |
| Eu itesc revista witch din 2005 dar n-am vazut un nr. mai impresionant ca acesta . Mi-a placut mult cand Irma organizeaza aceasta petrecere pt. ca Anna sa se intalneasca cu cele doua gemene . De insigne ce parere aveti ? Eu zic ca sunt fff cute :x | |
|
ada_hay lin Discipol avansat
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : desen, tenis , fotografie Stare de spirit : happy forever Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Parfum Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Nr. 10 / 2008 Dum Noi 09 2008, 13:59 | |
| Eu nu mi-am cumparat revista pe luna aceasta deoarece , in Ploiesti nu a aparut . De fapt a aparut odata la un chiosc dar atunci nu aveam banii la mine si a doua zi cand m-am dus nu mai avea . :x :x :x :x | |
|
Denisa Will Vrajitor
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 28 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Capsuni Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Nr. 10 / 2008 Mier Noi 12 2008, 21:37 | |
| Pai cum adica n-a aparut ? Eu am luat-o de la un chiosc de langa blocul meu . Tu cum de n-ai gasit-o ? | |
|
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Nr. 10 / 2008 Vin Noi 14 2008, 18:28 | |
| A fost cel mai bun numar | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nr. 10 / 2008 | |
| |
|