| Haine pentru catelus | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Haine pentru catelus Mier Noi 19 2008, 15:43 | |
| In acest concurs trebuie sa ii faceti unui catel haine de iarna. Pozele sunt la alegere http://www.poof.ro/wp-content/catelus_dragut.jpghttps://2img.net/r/ihimizer/img518/50/cateloi3.gif Data deschiderii : 19.11.2008 Data inchiderii : 27.11.2008 Premii : Premiul l - o semnatura cu o gardiana la alegere si o diploma Premiul ll - o semnatura cu Irma Premiul lll - o semnatura cu Cornelia Punctaj : 1 punct din oficiu 5 puncte pentru detalii 4 puncte pentru culori Reguli : Nu copiati ! Juriu : Hay Lin98 Participanti : Ionutza , Daya-Chan ,...:Moon Angel:... , happy kid , baby_girl
Ultima editare efectuata de catre Hay Lin98 in Joi Noi 27 2008, 17:27, editata de 3 ori | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Mier Noi 19 2008, 15:53 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Ionutza in Joi Noi 20 2008, 20:27, editata de 1 ori | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 20 2008, 18:34 | |
| Ma incriu si eu ... insa va rog fara chestii de genul " Daya-Chan ia 10 pt. ca e administratorul " In concursuri toti suntem egali ! Deci iata catelusul meu imbracat de iarna . http://es.tinypic.com/view.php?pic=vg0l1f&s=4 SPER SA-TI PLACA ^^ | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 29 Joburi/Distractii : tenis,desen, anime-uri ... Stare de spirit : mereu vesela Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Primavara Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 20 2008, 20:28 | |
| Asa e Daya ^^ OOO super creatie . Imi place mult :X | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 28 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Portocale Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 20 2008, 20:29 | |
| Dragute creatii Daya si Ionutza . Imi plac foarte mult ! :@}-: Apropo Daya stai linistita , voi juriza corect ^^ | |
|
| |
...:Moon Angel:... Ucenic Vrajitor
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 29 Localizare : I am a sweet angel in this big world ^^ Joburi/Distractii : desen , handball Stare de spirit : happy Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 20 2008, 20:53 | |
| | |
|
| |
happy_kid Discipol
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 28 Stare de spirit : bucuroasa Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 20 2008, 21:01 | |
| Am sa ma inscriu si eu , insa maine ... cand fac desenul ^^ [EDIT] Uitati desenul ^^ : | |
|
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Dum Noi 23 2008, 19:38 | |
| | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 27 2008, 17:38 | |
| A sosit si ziua in care acordam premii Bun, deci inainte de a incepe jurizarea vreau sa spun ca toate creatiile mi-au placut enorm de mult . Vreau sa va anunt ca nu voi face table deoarece sunt singura in juriu ^^ , deci voi acorda direct premiile ^^ Pe locul l : Daya-Chan [ am jurizat corect stai linistita] mi-a placut foarte mult imbinarea de culori si bineinteles hainutele. Si tot pe locul l se afla si Ionutza si la tine mi-au placut foarte mult culorile insa ai grija la umbre ... trebuiau un pic mai accetuate [ ex. Daya-Chan] Oricum felicitari fetelor ^^ ! Locul ll : baby_girl . Mi-a placut in general insa ti-am dat locul doi deoarece hainele sunt cam simplute . Puteai sa mai adaugi niste umbre sau imprimeuri pe ele. Locul lll:happy kid Ei bine, mi s-au parut cam simplute hainele , adica doar o caciula si o bluzita insa.. mi-a placut imbinarea culorilor si caciulita . ...:Moon Angel:... imi pare rau insa nu ai obtinut niciun loc. Creatia ta mi s-a parut prea simpla si nu-mi place caciula si nici pantalonii . FELICITARI DAYA-CHAN , IONUTZA SI CELORLALTI ^^ [ Premiile le veti primi in decurs de o saptamana ] | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| |
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 27 2008, 18:52 | |
| oau am castigat locul 2 chiar nu mas fi asteptat. oricum felicitari celor doua castigatoare!! | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 27 2008, 19:56 | |
| Multumesc baby_girl ... apropo am acordat medaliile si diploma mi-o dai prin Yahoo Messenger si o pun eu la Ionutza si la mine | |
|
| |
Ionutza Arhivrajitor
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Joi Noi 27 2008, 19:57 | |
| Locul l ? Oau nici nu ma asteptam ... ma asteptam la , 3 sau chiar la nimic Multumesc Apropo cand primim diplomele sau nu mai primim ? Editat de Daya-Chan : Nu mai posta subiecte unul dupa altul . S-a inventat butonul "EDIT" ! | |
|
| |
Hay Lin98 Discipol
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Sam Dec 06 2008, 10:48 | |
| Ba da , ba da . Insa o sa le fac mai tarziu ... promit :please: ! | |
|
| |
Daya-Chan Arhivrajitor
| Subiect: Re: Haine pentru catelus Sam Dec 27 2008, 19:51 | |
| Observ ca nici pana in ziua de azi nu s-au acordat diplomele ... Am sa le fac eu si pe viitor nu mai promiteti premii pe care nu le veti acorda. Ganditi-va intai ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Haine pentru catelus | |
| |
|
| |
| Haine pentru catelus | |
|