Vizitato Vizitator
| |
baby_girl Gardian
Numarul mesajelor : 180 Varsta : 28 Localizare : in the dark of sky Joburi/Distractii : desenatul, uitatul la tv, statul pe mess si uneori si compusul de poezii Stare de spirit : mereu schimbatoare!! Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Miros : Flori de munte ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Instrumentul muzical care va place Vin Dec 19 2008, 22:12 | |
| mie imi place mult chitara. am incercat o data sa cant la cineva si chiar daca e greu totusi imi place. imi pare rau ca nu am chitara ca daca as avea as canta toata ziua la ea ! | |
|
Daya-Chan Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Joburi/Distractii : mai multee Stare de spirit : melancolica Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Medalii : Functie : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Instrumentul muzical care va place Mar Ian 13 2009, 19:46 | |
| Pai mie cel mai mult imi place sa cant la chitara ^^ Cand eram mai mica am luat lectii si pot spune ca ajunsesem sa ma pricep... ma rog reusisem sa nu mai zdrangan aiurea ) Imi mai place si pianul si vioara doar ca sa ascult , nu sa cant eu la ele ) Well care mai sunt instrumentele voastre ? | |
|
Nobume Imai Gardian
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 25 Localizare : Tumblr Joburi/Distractii : Animanga ; Medicina Stare de spirit : Pretty sadistic Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Instrumentul muzical care va place Mier Ian 14 2009, 14:57 | |
| eu votez cu pianul si orga,ca imi place cum suna adica am cantat si eu la pian si avea un sunet de relaxare totala | |
|
Yumi Elev la Sheffield
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 24 Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: Instrumentul muzical care va place Sam Feb 21 2009, 20:01 | |
| Mie imi plac mult tobele Cand eram mai mica imi luam 2 creioane si bateam in birou | |
|
doina_cornelia Arhivrajitor
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Joburi/Distractii : Dansul si cintatul Stare de spirit : vesela si energica mereu Puncte vrajtoresti : Monede : Respectarea regulilor : Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Instrumentul muzical care va place Sam Feb 28 2009, 13:31 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Instrumentul muzical care va place | |
| |
|